Hej,
 
Daniel heter jag, född, uppväxt och bosatt i Lidköping vid Vänerns strand.
 
Fotograferingen finns i blodet…ja så kan man nog säga för min far har haft ett fotointresse sedan 1960 talet och fotat mer eller mindre sedan dess.
Med andra ord så har mitt eget intresse för fotografin legat på lut länge och 2010 var det dags för min far att byta kamera och då passade jag på att ta över hans gamla.
 
Detta var startskottet på en hobby som skulle utveckla sig mer än jag någonsin kunnat ana…
 
Det jag utvecklat och brinner mest för är landskapsfotografering och det hänger ihop med att jag trivs som allra bäst när jag får ge mig ut på äventyr i de skiftande landskapen runt om i Sverige.
För det mesta sker dessa äventyr runt om i min hembygd här i Västergötland eller i norra Bohuslän. Finns det möjlighet försöker jag även ta mig en fotoresa till andra spännande platser i vårt avlånga land eller till något av våra vackra grannländer. 
Blir också en hel del detaljer fångade med kameran på dessa äventyr för det är inte bara de stora landskapen som är fascinerande, ibland kan även de små sakerna bli storslagna. 
 
Nu efter många år, tusentals bilder och otaliga fototurer så tycker jag fortfarande det är lika kul att ge mig ut med fullpackad fotoryggsäck för att försöka fånga bilderna som väntar där ute.
Många av dem får följa med hem men det är bara ett fåtal som tar sig till slutgallringen och det är just dom bilderna jag får äran att visa upp här för dig.
 
Hoppas du gillar vad du ser här på sidan och att vi kanske ses på en av mina framtida utställningar.
 
Tack och på återseende!
 
//Daniel
Back to Top